De oh-zo populaire MYOMY Paper Bag

Je kent ze vast wel…de MYOMY Paper Bags. Toch? De designer (Ramon Middelkoop) is geïnspireerd door een zwerver met een papieren tas, hieruit is een prachtige tas ontstaan welke eigenlijk in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Een hip en trendy design, fairtrade en multifunctioneel. Gemaakt van duurzaam buffelleer en fantastisch afgewerkt met kwalitatieve accessoires. Het leer komt van dieren die een goed leven hebben gehad en tijdens het leerlooien worden zo min mogelijk chemicaliën gebruikt. Tevens is ieder detail met zorg uitgewerkt en bedacht. Elke tas wordt nog altijd in India met de hand gemaakt in duurzame en fairtrade werkplaatsen en is daarom altijd volledig uniek. Hierdoor draagt elke My Paper Bag van MYOMY bij aan een betere wereld, voor iedereen.

Nu, 8 jaar later, is My Paper Bag er in vele modellen en kleuren. Naast het klassieke model zijn er ook extra grootte boodschappentassen, handige make-up tassen, ruime laptoptassen en chique clutches.

Ben je dus op zoek naar een leuk cadeau, dan is een MYOMY Paperbag tas altijd een goed idee. De gelukkige zal je erg dankbaar zijn en jarenlang plezier hebben van je cadeau.