Op pad met je segway

Ik denk dat de dingen wel bij de tien meest gehate zaken van Nederlanders horen. Af en toe wordt er voor de grap wel eens eentje verpakt in cadeaupapier, en voor de Nederlandse staat brengen ze wel echt veel cadeautjes op. Ja hoor, ik heb het over de flitspaal. Hoe kan het ook anders, het onvermijdbare ding waar we allemaal wel een keer ingetrapt zijn vrees ik. En ja, ik ook. Ik had toen wel het geluk dat ik in Frankrijk reed, en die hebben (of hadden toen) geen verdrag met Nederland op het gebied van verkeersboetes. Oftewel: ik heb van de boetes nooit meer iets terug gezien! In Nederland heb je helaas minder geluk, daar weet de boete je altijd te bereiken. En nee, die boete valt ook nooit mee. Het zijn altijd flinke boetes, waardoor je een volgende wel extra oplet en toch maar een aantal kilometer zachter gaat rijden.

De bekende weg

Na enige jaren ervaring op de weg, herken je de wegen ook wel waar je mogelijk zo’n prettige verrassing in de vorm van een flitspaal kunt tegenkomen. Ze staan vaak op wegen waar het druk is, dus waar veel potentiele boetes te halen zijn. Maar, ze staan ook vaak op wegen waar je makkelijker harden kan rijden dan de toegestane snelheid. Ga je twintig kilometer harder rijden, dan is er eigenlijk helemaal geen extra gevaar. Dat soort wegen zijn in Nederland de gevaarlijke wegen om tegen een boete aan te lopen.

Geen boetes meer

Toch is er nog een makkelijkere manier om aan al die verkeersboetes te ontsnappen: de wegway. Het product van de toekomst. En de segway prijs is best te doen! Het scheelt je een boel verkeersboetes omdat je je veel bewuster bent van je snelheid. Kijk daarom eens op: http://www.ninebotkopen.nl/, je zult er geen spijt van krijgen!